bg / en
Начало Партньори
Партньори

 • Conica Technik AG / BASF AG / – саморазливни, спортни и индустриални настилки
  CONICA Technik AG e швейцарска фирма, създадена през 1977 г за производство на полиуретанови, спортни и индустриални настилки. Повече от 30 години CONICA постоянно усъвършенства настилки за закрити и открити спортни игрища така, че да отговори на променящите се технически изисквания и специфичните климатични условия. До момента компанията е изпълнила 40 млн.м2 и заслужено партнира на международните спортни федерации, институти, както и на лекоатлетическите състезания “Златна Лига”. Днес фирмата е пазарен лидер в областта на спортните настилки.
  www.conica.com
 • Gezolan AG – ЕРДМ и СБР гранули за спортни настилки.
  Gezolan AG е швейцарска фирма, произвеждаща ЕППДМ и СБР гранули за спортни настилки, изкуствени треви и детски площадки.
  www.gezolan.ch
 • Green Set – тенис настилки, настилки за хандбал, баскетбол, волейбол.
  Green Set е Испанска фирма, собственост на известната тенис фамилия Санчес и е специализирана в производството на висококачествени тенис настилки. Те са ITF, ATP, WTA сертифицирани и предлагат най-високото качество за тенис игра. Настилка на финалите ATP Мастърс мъже и WTA Сони Ериксън Къп жени от създаването им до днес. Официалната АТП тенис настилка от 1989 до 2004 г.
  www.greenset.net
 • Green Fields - изкуствени, тревни настилки
  GreenFields е Холандска компания, специализирана в разработката и производството на най-съвременни спортни системи, от изкуствена трева и комбинацията между естествена и изкуствена. Системите са приложими за футбол, тенис, хокей, баскетбол и др. Те са одобобрени и сертифицирани от ФИФА, УЕФА, Междуналодна Федерация по Хокей.
  www.green-fields.nl
 • NordicSport – спортни аксесоари
  Nordic е Шведска компания специализирана в производството на спортни аксесоари и особено тези за лека атлетика, като хърдели, скочища, клетки за чук/диск и др. Лидер в своята област и доставчик на световни и европейски първенства по лека атлетика със сертифицирани в ИААФ продукти.
  www.nordicsport.com

 • Junckers Sport Floors – спортен паркет/дюшеме
  Юнкерс, Дания е най-големият производител на масивен паркет в Европа и първият, произвеждаща го за спортни зали. Паркетите Юнкерс се отличават с ненадминато качество, характеристики и устойчивост. Професионални настилки , изключително подходящи за спортни зали, за баскетбол, хандбал, волейбол, танцувални зали. Те са FIBA и IHF сертифицирани и са приложими за топ-клас спортни прояви и зали.
  Юнкерс, Дания е додставчик на настилките на Световно Първенство по Баскетбол 2005, 2007 както и финалните на турнираУЛЕБ Final Four 2005,2006 г. Настилка на басекетболните отбори Барселона, Испания, ЦСКА, Москва и др.
  www.junckers.dk
 • Bodet– електронни, спортни табла
 • Gerflor – ПВЦ настилки за обществени сгради и индустрията GERFLOR е основана през 1937 г. като днес е един от най-големите производители на PVC подови настилки в света. Компанията разполага със 7 завода, около 2000 служители и реализира годишно 50 млн. м2 настилки в повече от 100 страни. GERFLOR предлага богата гама ПВЦ настилки за обществени сгради, лека промишленост, болнични заведения.
  www.gerflor.com
 • McWill – оборудване за скуош зали